SKRIV UT
TEXTSTORLEK A A A
Webbdesign Ardere
Uppdateras med SpiderX
CHARK
Under 2008 har vi utvecklat ett antal KRAV certifierade charkprodukter.

Olivsalami, innehållande endast lammkött, oliver, koksalt och kryddor, kallrökt och lufttorkad i 6-8 veckor. Till 100gr korv går det åt 130gr köttråvara vilket också märks på denna högkvalitativa produkt.

Varmrökt Havängsmarinerad nätad ministek på 250-300gr. Marinaden består av soltorkade tomater, rött vin, salt och en väl utprovad mild kryddblandning.

Pastrami enligt originalrecept. Pastrami har sitt ursprung i Rumänien där ordet Pastra betyder konservera. Köttet saltas först och kryddas med en kryddblandning för att sedan rökas lätt.
Enligt ursprungsrecepten användes lammkött.

Alla våra rökta produkter är rökta i vedeldad tegelugn.

Gröna Lammet anpassar ständigt sortimentet efter bl a behoven hos restaurang och storkök. Vi utför ofta specialstyckning av utvalda detaljer för att möta olika kunders skiftande behov. Har du funderingar kring detta kontakta oss gärna – se vidare på sidan beställa.

Produkter
0