SKRIV UT
TEXTSTORLEK A A A
Webbdesign Ardere
Uppdateras med SpiderX
HAVäNGSLAMM


Ulf Pyk och Elisabeth Zetterholm
Blåherremölla 16
Degeberga
Ulf: 044 - 35 17 60
Ulf: 0768 - 85 93 78
pykulf@gmail.com
Elisabet: 0414 - 742 84
Elisabet: 0706 95 79 31
elisabetzetterholm@yahoo.com 

Bland nordiska kockar är lammen från Haväng ansedda som något av det finaste de kan bjuda på. Lammen äter backtimjan och väljer själva att dricka havsvattnet, vilka gör att lammen får en särskild smak med inslag av såväl timjan som sälta.

Lite fakta
Havängs Lamm
KRAV-anslutna 1996
900 tackor
Betar på Ravlunda skjutfält
Andra djur och produktion: Nötkreatur-Highland korsning, Hästar ridverksamhet
Övrigt: Pälsskinn, KRAV äpplen och päron